Skip to main content

Fra idé til suksess

Lohne & Lauritzsen har spesialisert seg innen rehabilitering og totalentreprise for serveringssteder, kontorer, offentlige og private bygg. Vi tar gjerne ansvaret for alle håndverksgruppene og sørger for god og effektiv byggeprosess fra dag en.

Vårt renommé er bygget på arbeid av høy kvalitet, levert til rett tid. I dagens harde marked er kostnadsbevissthet og forståelse for totaløkonomi en forutsetning for å lykkes.

La vår erfaring, forståelse og brede kompetanse sikre ditt prosjekt – fra idé til suksess.

Rehabilitering av restauranter

Serveringssteder

Ask eller eik? For oss er valg av rett materialer like viktig som valg av råvarer og komposisjon av en utsøkt rett. Lohne & Lauritzsen gjør sitt ytterste for at måltidene kommer til sin rett i innbydende omgivelser. Vi setter vår stolthet i å rehabilitere og innrede serveringssteder hvor både gjester og ansatte trives.

Se referanseprosjekter
Ombygging på arbeidsplassen

Kontorer

Gode arbeidsforhold skaper arbeidslyst og fornøyde ansatte! Vi kan kanskje ikke garantere økt arbeidsinnsats hos de ansatte, men vi gjør vårt beste for at kontor og næringsbygg fremstår som trivelige og inspirerende. Lohne & Laurtizsen bidrar mer enn gjerne med innredning, arealplanlegging, design og rehabilitering av alt fra kontorer til fellesarealer og resepsjon.

Se referanseprosjekter
Interiørdesign for utstillinger og installasjoner

Installasjoner

Vi kan ikke skryte på oss å skape stor kunst i vårt daglige virke, men Lohne & Laurtizsen bidrar mer enn gjerne til kunstopplevelsen ved å presentere kunst og installasjoner på best mulig måte. Vi har over flere år bidratt til Munch-museets utstillinger i form av sokler, montre, vegger og malerarbeid til utstillinger som har blåst nytt liv i museet og sprengt alle publikumsrekorder.

Se installasjoner og kunstprosjekter
Totalentreprise av offentlige bygg

Offentlige bygg

Lohne & Lauritzsen tar mer enn gjerne ansvaret for rehabilitering og totalentreprise for offentlige bygg og har god kjennskap til universiell utforming og andre krav som stilles. Vi er også godkjent som Miljøfyrtårnbedrift og bidrar til en miljøvennlig og effektiv byggeprosess.

Rehabilitering og vedlikehold

Rehabilitering av bygårder og villaer

Verneverdige, gamle bygårder og villaer må behandles slik du ville behandlet din gamle mor – med respekt og varsomhet. Lohne & Lauritzsen en av få entreprenører i Oslo som er anbefalt av Fortidsminneforeningen. Med nennsom hånd graver vi frem skjulte skatter og bringer de fram til fordums storhet og prakt.

Les mer om rehabilitering av verneverdige bygg på Fortidsminneforeningen nettside