Skip to main content

Lohne & Lauritzsen er en totalentreprenør som har spesialisert seg på serveringssteder, kontorer og kunstinstallasjoner, samt rehabilitering av offentlige og private bygg.

Lohne & Lauritzsen tar hånd om hele byggeprosessen fra dag en og sørger for en effektiv og kostnadseffektiv rehablilitering. Vi tar totalentreprise på alt fra kontor- og næringsbygg til offentlige og private bygg og har et overordnet blikk for alle detaljer underveis.

Finn ut mer
Kjærlighet til godt håndverk

Kvalitet ned til minste detajl

Lohne & Lauritzsen legger vekt på at alle våre bygg- og rehabiliteringsprosjekter skal kjennetegnes av godt håndverk fra a til å. Vi setter vår stolthet i å videreføre gode håndverkstradisjoner og samarbeider tett med Oslo Byantikvar og Fortidsminneforeningen for å finne gode og holdbar løsninger som ivaretar det historiske preget på bygninger og interiør.

Den kreative prosessen

Fra idé til suksess

Vi samarbeider tett med både arkitekt og designer i den kreative prosessen for å finne de beste løsningene for ditt prosjekt. Lohne & Laurtizsen har blant annet samarbeidet med Snøhetta og Radius Design i flere av våre prosjekter og bidrar gjerne med våre innspill slik at løsningene blir både funksjonelle og lekre å se på.

En bærekraftig totalentreprenør

Tømrermestere og håndverkere på elsykkel?
Ja, det er mulig!

Lohne & Laurtizsen kan med stolthet si at vi er opptatt av miljø i alle ledd. Vi tok miljøutfordringen på alvor og byttet ut seks av våre dieselbiler med el-sykler. Mange av våre bygge- og rehabiliteringsprosjekter befinner seg i Oslo sentrum og med el-sykkel er det lett å fine parkeringsplass, rushtiden byr på færre utfordringer og med gode avtaler for levering av materialer er det sjelden vi har behov for å bruke bilene. I tillegg til den umiddelbare miljøgevinsten, har transportkostnadene har gått ned. Vinn-vinn for både miljø og bedrift!

Hvorfor velge Lohne & Lauritzsen?

Levering til avtalt tid

Vårt renommé er bygget på arbeid av høy kvalitet, levert til rett tid.

35 år i bransjen

Lohne & Lauritzsen har med sin lange fartstid opparbeidet seg en bred kompetanse og god erfaring på alle ledd i byggeprosess, fra tegnebordet til ferdig bygg.

Kvalitet i alle ledd

Vi er opptatt av å levere tjenester av høy kvalitet, der utførelse og materialer skal tåle både tidens tann og naturlig slitasje. Lohne & Lauritzsen er opptatt av detaljer og lager gjerne tilpasninger på stedet for å få det beste resultatet.

Aktuelt

Malmøykalven: Restaurering av sveitserhus.

| Aktuelt | Ingen kommentarer
Malmøykalven (Villa Semb) For Oslo kommune omsorgsbygg har vi hatt entreprisen med tilbakeføring og istandsetting av hovedhuset på Malmøykalven oppført på slutten av 1800-tallet. Bygningen ble oppført som sommervilla for…

Lohne & Lauritzsen har flyttet inn i nye lokaler!

| Aktuelt | Ingen kommentarer
Lohne & Lauritzsen AS har flyttet inn i nye flotte lokaler på Sofienlund!   Vi har vært så heldige å kunne flytte inn i hovedhuset på Sofienlund! Tømmerhuset er bygget…
Evi Kjøkken

Samarbeid med EVI

| Aktuelt | Ingen kommentarer
Lohne & Lauritzsen AS har inngått et samarbeid med EVI, hvor vi også er medeiere. Kjøkken med nydelig norsk design og produksjon, og L&L er med på montasje. EVI kjøkken…

Godkjenninger